Εξυπηρέτηση Πελατών

Τρόποι πληρωμής
Οι τιμές είναι σε Ευρώ. Υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα Visa, Master Card, American Express & PayPal. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με το λογαριασμό σας του PayPal αλλά δεν χρειάζεστε απαραίτητα λογαριασμό PayPal για να πληρώσετε με πιστωτική.

Έξοδα Αποστολής
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μόνο στην Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής είναι 15 Ευρώ (€). Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 150,00 Ευρώ (€).

Χρόνοι Παράδοσης
Οι παραγγελίες του ηλεκτρονικού καταστήματος “Elemis-Greece” αποστέλλονται με την Εταιρεία ΤΝΤ, σε όλη την Ελλάδα, από την Κύπρο.
Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 01:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή, τότε θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε 2-8 μέρες αναλόγως της περιοχής που βρίσκεστε στην Ελλάδα.
Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει σε περιόδους ακραίων καιρικών συνθηκών λάθος και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που θα μπορούσε να επηρεάσει την μεταφορά της παραγγελίας σας, όπως επίσης και σε περίπτωση που τα στοιχεία σας δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στη σελίδα επικοινωνίας και θα έχετε απάντηση εντός 24 ωρών.

Επιστροφές
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας από την σελίδα επικοινωνίας. Η επιστροφή μπορεί να γίνει μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που τα παραλάβατε χωρίς φθορές στη συσκευασία. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή το προϊόν έχει ανοιχτεί ή η συσκευασία έχει καταστραφεί δεν γίνεται αποδεχτή επιστροφή ή αντικατάσταση. Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη και η αποστολή αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων γίνεται εφόσον το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση όπως αναφέρεται πιο πάνω.

`